Osnovni servis

S časom v odvisnosti od uporabe in dimenzij oken in vrat se krila le teh povesijo in jih je potrebno ponovno nastaviti v optimalen položaj. 

Prepoznavni znaki povesa kril so trda kljuka, kljuka ne gre v končni položaj, škripanje okovja, zatikanje krila ob okvir, pomanjkanje zvočne in toplotne izolacije,… 

Zaradi nepravilnega položaja okenskega ali vratnega krila pride do poškodb okovja, tesnil in do toplotnih izgub. Kontrolo celotnega okovja (nastavitev in mazanje s specialnim oljem oziroma mastjo). 

Nastavitev okenskega ali vratnega krila (namestitev krila v pravilni položaj, ki omogoča optimalno delovanje in tesnjenje). Mazanje tesnil (čiščenje in mazanje tesnila z glicerinom oziroma silikonom) – PO POTREBI LE Z REDNIM VZDRŽEVANJEM OKOVJA, TESNIL IN NASTAVITVAMI OKENSKIH IN VRATNIH KRIL LAHKO ZAGOTAVLJAMO OPTIMALNO TESNJENJE, PREPREČIMO OBRABO IN POŠKODBE OKOVJA TER IZGUBO TOPLOTNE ENERGIJE. IZVAJAMO SERVIS PVC OKEN IN VRAT KATEREGAKOLI PROIZVAJALCA TER NASTAVITVE IN VZDRŽEVANJE OKEN IN VRAT.   

Imate vprašanje? 

Kontaktirajte nas 

5 + 9 =

Goriška 63, 1000 Ljubljana

051 309 507

info@servis-popravilo-oken.si

Servis popravilo oken vrat

Call Now Button